HOME
MENU
GESCHIEDENIS
Contact
boek een tafel
Menukaart
Kerst Keuzemenu
75 pp
Wijnarrangement
45 pp
Reserveren kan vian info@restaurantharpoon.nl of bel naar 070 - 369 74 97
Kersmenu:
Desembrood van Bro met zeewierboter
Amuse
Geroosterde paprika soep (v)
Voor
- Drieluik van Hollandse garnaal, graad lax en kingcrab
- Truffelroereitje, brioche, rucola en tomaat (v)
Tussen
- Zeebaarsfilet, shiitake, taugé en zwarte pepersaus
- Roergebakken puntasperges, soja, hazelnoot, bosui en sesam (v)
Hoofd
- Zeeduivelfilet, risotto, spinazie en truffle-beurre
- Hertfilet op gebakken zuurkool-stampot, saus van kruidkoek en veenbessen, stoofpeer
- Paddenstoelen risotto met groene groenten en Parmezaan (v)
Na
- Hollandse Kazen met vijgencake, crackers en kweepeer gelei
- Passievrucht cheesecake met witte chocolade en sorbet
(kaas en zoet + € 7,50)
Nederlands
RESTAURANT HARPOON
NIEUWSBRIEF
Abonneer u op onze nieuwsbrief.
Bedankt! U bent succesvol ingeschreven.
Er is een fout opgetreden. Controleer het adres en probeer het opnieuw.
+31 (0) 70 369 74 97