Menukaart
Zeeuwse oester - vinaigrette - Bloody Mary
3.5
Zuurdesembrood van Bro met zeewierboter
6.5
Gefrituurde spiering met limoen-tijmmayonaise
9.5
Gemarineerde olijven
6.5
3 Hollandse garnalenkroketjes met mosterd en citroenmayonaise
11
Jamon Iberico met pickles
14


Bisque van Hollandse garnalen en langoustine
12.5
Paling van Rokerij Eveleens en mierikswortelroom op toast
15
Tomatensalade met Skeapswit (Hollandse 'Feta'), kappertjes en croutons
12.5
Aspergesalade met gerookte zalm, ei en dille
15.5
Hollandse Burrata met bietjes, granny smith, walnoot en frambozendressing
15.5
Groene groenten met doperwtencreme en pistache
12.5
Ravioli met spinazie, ricotta, hazelnoot en truffelsaus
13.5
Gebakken roseval aardappeltjes met pesto
8.5
Gamba's met knoflookolie en bosui
15
Coquilles met pompoencreme en vadouvan vinaigrette
17
Saté van zeeduivel met teriyaki saus
18
Octopus met risotto en saffraansaus
21
Boeuf Bourguignon met aardappelpuree
19


3 Hollandse kazen met kweepeergelei
15.5
Hangop met gemarineerde sinaasappel en pistache ijs
9.5
Creme Brûlée met vanille ijs
9.5

Zeeland oyster - vinaigrette - Bloody Mary
3.5
Bro's Sourdough bread with whipped seaweed butter
6.5
Deep fried smelt with lime thyme mayonnaise
9.5
Marinated olives
6.5
3 shrimp croquettes with mustard and citrus mayonnaise
11
Jamon Iberico with pickles
14

Bisque of Dutch shrimps and langoustine
12.5
Eel from smokehouse Eveleens with horseradishcream on toast
15
Tomato salad with Dutch sheep cheese, capers and croutons
12.5
Asparagus salad with salmon, egg and dill
15.5
Dutch burrata with beetroot, Granny Smith, walnut and raspberry dressing
15.5
Green vegetables with cream of peas  and pistachio
12.5
Ravioli with spinach, ricotta, hazelnut and truffle sauce
13.5
Roasted potatoes with pesto
8.5
Scallops with cream of pumpkin and vadouvan vinaigrette
17
Prawns with garlic oil and spring onion
15
Monkfish skewers with teriyaki sauce
18
Octopus with risotto and saffron sauce
21
Boeuf Bourguignon with mashed potatoes
19

3 Dutch cheeses with quince jelly
15.5
Creme Brûlée with vanilla ice cream
9.5

Huîtrede Zélande - vinaigrette - Bloody Mary
3.5

Painau levain au beurre d'algues
6.5
Éperlanfrit avec mayonnaise au citron vert et au thym
9.5
Bisquede crevettes hollandaises et langoustine
12.5
Moulesau vin blanc, ail et persil
12.5
Saladede crabe royal, crevettes, crème de noix de coco et djeroek
9.5
Fèves,hareng fumé et échalotes
10.5
Légumesverts à la crème de petits pois et pistache
10.5
Raviolisde cèpes et ricotta
12.5
Burratahollandaise, pois mange-tout, chapelure et huile aux herbes
13.5
Filet de maquereau frit à l'oignon aigre-doux
13.5
Fish no chips sauce ravigotte
12.5
Anguillede Rokerij Eveleens, crème de raifort sur pain toasté
16.5
Poulpe,sauce au beurre de champagne
14.5
CoquillesSaint-Jacques, crème de carotte et vadouvan
16
Risde veau, compote de pommes-figues et sauce à l'ail
17
Filetmignon, sauce à la truffe
18

3 fromages hollandais à la gelée de coing
14.5
Fromageblanc à l'orange, menthe, basilic
9.5
Tarteletteaux fraises, crème pâtissière, fruits des bois
8.5
Boulettesde gingembre confit, crème liquide et glace vanille
8.5

Nederlands
English
RESTAURANT HARPOON
NIEUWSBRIEF
Bedankt! U bent succesvol ingeschreven.
Er is een fout opgetreden. Controleer het adres en probeer het opnieuw.