Menukaart
Zeeuwse oester - vinaigrette - Bloody Mary
3.5

Zuurdesembrood van Bro met zeewierboter
6.5
Hollandse burrata met Taggiasca olijfjes, basilicum, cerise pomodori en Arbequina
13.5
Gefrituurde spiering met limoen-tijmmayonaise
9.5
Bisque van Hollandse garnalen en langoustine
12.5
Paling van Rokerij Eveleens en mierikswortelroom op toast
15
Salade met kingcrab, gamba, kokos en djeroek
12.5
Sashimi tonijn met zoetzure komkommer, char siu saus en wasabi
16
Zeeuwse Mosselen in witte wijn, knoflook en peterselie
11.5
Groene groenten met doperwtencrème en pistache
10.5
Eekhoorntjesbrood ravioli met ricotta
12.5
Aardappelgratin uit de over
8.5
Octopus in champagnebotersaus
15.5
Tarbot met saffraan beurre blanc, wilde spinazie en zeekraal
18
Coquilles met creme van bospeen en vadouvan
16
Zwezerik met appel-vijgencompote en knoflookjus
17
Ossenhaas met truffeljus
18

3 Hollandse kazen met kweepeergelei
14.5
Pure chocoladetaartje met mousse, krokantje, ijs en framboos
9.5
Gestoofde peer met crème Suisse, vanille, Dulce de Leche en roomijs
9.5
Stemgember met dunne room en vanilleroomijs
8.5

Zeeland oyster - vinaigrette - Bloody Mary
3.5

Bro's Sourdough bread with whipped seaweed butter
6.5
Dutch burrata, Taggiasca olives, basil, cerise pomodori and Arbequina
13.5
Deep fried smelt with lime thyme mayonnaise
9.5
Bisque of Dutch shrimps and langoustine
12.5
Eel from Rokerij Eveleens with horseradish cream on toast
15
King crab, prawn salad with coconut cream and djeroek
16
Sashimi Tuna with kimchi, sweet and sour cucumber, char siu saus and wasabi
16
Zeeland Mussels in white wine, garlic and parsley
12.5
Green vegetables with pistachio and a cream of peas
10.5
Porcini mushroom ravioli with ricotta
12.5
Potato gratin from the oven
8.5
Octopus in champagne butter sauce
15.5
Turbot with saffron beurre blanc, wild spinach and samphire
18
Scallops with cream of carrot and vadouvan
16
Sweetbread with apple-fig compote and garlic gravy
17
Filet mignon with truffle gravy
18

3 Dutch cheeses with quince jelly
14.5
Dark chocolate cake, mousse, crisp, ice cream and raspberry
9.5
Stewed pear with cream Suisse, vanilla, Dulce de Leche and ice cream
9.5
Small balls of candied ginger with cream and vanilla ice cream
8.5

Huîtrede Zélande - vinaigrette - Bloody Mary
3.5

Painau levain au beurre d'algues
6.5
Éperlanfrit avec mayonnaise au citron vert et au thym
9.5
Bisquede crevettes hollandaises et langoustine
12.5
Moulesau vin blanc, ail et persil
12.5
Saladede crabe royal, crevettes, crème de noix de coco et djeroek
9.5
Fèves,hareng fumé et échalotes
10.5
Légumesverts à la crème de petits pois et pistache
10.5
Raviolisde cèpes et ricotta
12.5
Burratahollandaise, pois mange-tout, chapelure et huile aux herbes
13.5
Filet de maquereau frit à l'oignon aigre-doux
13.5
Fish no chips sauce ravigotte
12.5
Anguillede Rokerij Eveleens, crème de raifort sur pain toasté
16.5
Poulpe,sauce au beurre de champagne
14.5
CoquillesSaint-Jacques, crème de carotte et vadouvan
16
Risde veau, compote de pommes-figues et sauce à l'ail
17
Filetmignon, sauce à la truffe
18

3 fromages hollandais à la gelée de coing
14.5
Fromageblanc à l'orange, menthe, basilic
9.5
Tarteletteaux fraises, crème pâtissière, fruits des bois
8.5
Boulettesde gingembre confit, crème liquide et glace vanille
8.5

Nederlands
English
Français
RESTAURANT HARPOON
NIEUWSBRIEF
Bedankt! U bent succesvol ingeschreven.
Er is een fout opgetreden. Controleer het adres en probeer het opnieuw.